Tổ chức tập huấn nội quy, quy chế cho giáo viên dạy nghề trước khi đào tạo, bồi dưỡng tại Malaysia năm 2014

HCMC Maritime Vocational College held a regulation training course for vocational lecturers before joining a real training course in Malaysia in 2014.

In the afternoon of 6th June 2014, HCM city Maritime Vocational College held a regualation training course for Vocational Lecturers , before joining a training course in Malaysia in 2014. The training course received the participation of the representative of the General Department of Vocational Training – Ministry of Labour – Ass. Pr Cao Van Sam – Deputy General, representative of AIC, representative of board of rectors with other lecturers of HCM MVC.

Ass. Pr Cao Van Sam – Deputy general of Department of Vocational Training provided useful information about Malaysia, such as economical situation, human resources , culture, customs, language, transportation.. In addition, he also mentioned some important points about the training course in Malaysia including the regulations, the demands of the course, and the commitments of the lecturers after finishing the course

taphuan

Ass. Pr Cao Van Sam – Deputy General, provided useful infomation about Malaysia

taphuan2

Board of rectors with the lecturers of HCMC Maritime Vocational College

At the end of the training, Ass.Pr Cao Van Sam – Deputy general of Department of Vacational Training and the representative of AIC answered  the lecturer’s question.

The course in Malaysia will offer the lecturers  many opportunities to improve their knowledge, to strenghten their ablities. And with this well-trained human resources,  our College will reach a new level in the role of training, education and international integration.Chiều ngày 6/6/2014, trường Cao đẳng nghề Hàng hải Tp Hồ Chí Minh tổ chức tập huấn nội quy, quy chế cho giáo viên dạy nghề trước khi đào tạo, bồi dưỡng tại Malaysia năm 2014. Tham dự buổi tập huấn, có đại diện Tổng Cục Dạy nghề – Bộ Lao động – Thương binh và Xã hội PGS. TS Cao Văn Sâm – Phó Tổng Cục trưởng; đại diện Công ty CP Tiến bộ Quốc tế (AIC); đại điện Ban Giám hiệu cùng với các thầy cô tham gia khóa học đào tạo, bồi dưỡng tại Malaysia.

Tại buổi tập huấn, PGS. TS Cao Văn Sâm – Phó Tổng Cục trưởng Tổng Cục dạy nghề đã cung cấp các thông tin bổ ích về đất nước Malaysia như các thông tin về kinh tế, con người, những hành vi văn hóa công cộng thường gặp, ngôn ngữ, giao thông đi lại cũng như việc trao đổi về nội quy khóa đào tạo kỹ năng nghề, những lưu ý mà học viên cần chú ý khi tham gia khóa đào tạo tại nước ngoài, cam kết của học viên sau khi kết thúc khóa đào tạo.

taphuan

PGS. TS Cao Văn Sâm – Phó Tổng Cục trưởng Tổng Cục dạy nghề trao đổi thông tin liên quan đến khóa đào tạo

taphuan2

Ban Giám hiệu Nhà trường cùng với các thầy cô tham dự tập huấn

Kết thúc buổi tập huấn, PGS. TS Cao Văn Sâm – Phó Tổng Cục trưởng Tổng Cục dạy nghề và đại diện Công ty CP Tiến bộ Quốc tế (AIC) giải đáp các thắc mắc của thầy, cô về chương trình đào tạo.

Việc tham dự chương trình đào tạo kỹ năng nghề tại Malaysia là cơ hội tốt cho các thầy, cô mở rộng kiến thức, khẳng định năng lực của bản thân cũng như việc đưa Nhà trường lên tầm cao mới trong công tác đào tạo, giáo dục, hội nhập Quốc tế.